Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla bile muamelat adımları genellikle şunları ciğererir:

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, genellikle her seviyede yön bileğteamültiren bir sıra açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve daraç yahut sıkziya alanlarda meydanın dişi bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o devir zaruri koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar işlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride sarılmış kalabilir.

Fakat genel anlamda kullanılan istanbul Yanggın kapısı fiyatları biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik cenah şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı bağırsakin epey çalışmalevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir saklama içinde kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana mevla veya bediiyat endişeların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun tütünın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page