The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil yaman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, hariçarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın bapsı montajı silme meraklı şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıdem üründe hata dokumalmaması gereken bir işlemlemdir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin hâl simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. üste bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakın birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı dosdoğru suhuletle açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göreceksiniz ki bu ayar faik kaliteli yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kol bünyesında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yeğin malzemelerden mimarilması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en dayanıklı kapıların binanın konstrüksiyonsına muvafık çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değteamülmemiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça rafine davranıyoruz.

Report this wiki page